• Най-добра цена
  • Новинка
YLLFF Черно килимче За Йога Рафтове За Съхранение, конзола за Монтиране на Метални Килими Органайзер за Йога Мат с Дупки, с Каишка за Йога, Эспандеры, за Дома Фитнес Ст?

YLLFF Черно килимче За Йога Рафтове За Съхранение, конзола за Монтиране на Метални Килими Органайзер за

 
BGN 0.00

Продукти
Налично за поръчка

【Монтиране на багажник за съхранение на】Дръжте стая, вход и гаражи чист и ароматен, с помощта на това спортно стеллажа за съхранение. 【Спестяване на пространство 】Дължина 80 см/31,5 инча, избягвайте да заемат площта на пода и да накара пространството да бъде претъпкан. 【Здрава конструкция】Използване на висококачествен метал, стабилно и трайно.Още повече натоварване и постелката за йога не е лесно да падне. 【Лесна инсталация】Тази летва за подложка за йога-удобен и лесен за инсталиране, пробиване на стената на електрическа дрелью, след това използвайте чук, за да прокара имплозию в дупката, и вверните саморез. 【Удовлетворение е гарантирано】Ако имате някакви въпроси, свързани с продукта, моля не се колебайте да се свържете с нас, ние ще ви отговорим и ще решим за вас в рамките на 24 часа.Описание на продукта : Здрави и екологично чисти материали, без специфичен мирис, водоустойчиви, не выцветающие, трайни и лесни за инсталиране Подходящи за жилища, клубове, училища, барове, билярдни и на други места.Спецификация : Материал : Метал Steel Length : 80cm/31.5 in Wide : 25cm/9.8 in Storage Капацитет : 10 пяна rollerswether за монтаж : Лесен метод за монтаж Цвят : Black Feature : Метод на почистване : избършете с влажна кърпа, за да премахнете dirt Packaging : 1x Yoga Storage Rack Notice : 1. Размер на продукта се измерва само на ръка и е с отклонение от 1-2 виж Това е нормално явление.2. Декоративни елементи, показани на снимките на продукта не е включена.3. Моля, имайте в предвид, че се дължи на разликата в светлина и екрана цвят на продукта може да се различават малко от изображението.


Повече информация

Material:
Metal Steel
Length:
80cm/31.5in
Wide:
25cm/9.8in
Storage Capacity:
10 foam rollers
Whether To Assemble:
Simple assembly method
Color:
Black
Feature:
Cleaning method:
wipe with wet cloth to remove dirt
Packaging:
1x Yoga Storage Rack :
Notice:
1. The product size is purely manual measurement and there is an error of 1-2cm. It is a normal phenomenon. :
2. Decorative items shown in product photos are not included. :
3. Please be reminded that due to the light and screen difference, the item's color may be slightly different from the pictures. :

Продукти в категория