• Най-добра цена
  • Новинка
Ковчег За бижута Органайзер За Бижута Голям за Съхранение на 6 Слоеве на 5 Кутии Двойна Странична Врата с Огледало и Ключ Организира Бижута Нежно Колие Обици Кутии З

Ковчег За бижута Органайзер За Бижута Голям за Съхранение на 6 Слоеве на 5 Кутии Двойна Странична Врата

 
BGN 0.00

Продукти
Налично за поръчка

✦ [6 слоя с голям капацитет]Тази ковчег за бижута с 6 слоя и 5 чекмеджета, включително квадрати с различни размери, така че можете да сложите различни декорации, така че можете да използвате пространството разумно. ✦ [Спестяване на пространство] Тази преносима ковчег за бижута може внимателно да организирате вашите бижута и лесно да вземат със себе си.Откакто е създаден ярък тоалетка, който пести много място и прави вашият компютър по-чист. ✦ [Фланелевая подплата] Нашата в ковчег за бижута изработена от вълнен вътре.Той осигурява висококачествена защита за вашите скъпоценни накити от драскотини и повреди. ✦ [Конструкция, двупосочна врата] : Отворете дръжки от двете страни на тази кутии за бижута.Има две странични врати.Зад вратата има куки за окачване на колиета и матерчатых мешочков за други малки бижута. ✦ [Идеален подарък] Тази ковчег за бижута красива по цвят и е добър по какъвто и да е материал, лесно се носи с себе си.Свети Валентин, ден на благодарността, Ден на майката, Коледа, рождени дни и Нова година могат да станат прекрасен подарък за майка, съпруга, дъщеря или приятелка.Имате всички видове бижута?Харесвате носи часовник?Имате много красиви аксесоари?Вие се притеснявате за това, как да съхраняват своите бижута?Нашата ковчег за бижута може да отговори на вашите нужди!◆ Максимален брой чекмеджета за съхраняване на бижута 5 кутии отговарят на вашите различни нужди в предлагането на бижута и преградни стени в кутии могат да бъдат отстранени.Ковчег за бижута може да направи своя тоалетка по-спретнато, а също и защита на вашите бижута, за да те дълго време останаха блестяща.◆ Параметри : Материал : дъска с висока плътност, бреза, фланела Тегло : 9 кг / 19,8 паунда _BOS_ на Помещение включва : ковчег за бижута X 1, X ключът 1 _BOS_ Топли съвети : * Съдържа само кутия за бижута, а не бижута на картината.* Поради ръчно измерване на грешка е 0,1-0,8 см(0,03-0,3 инча), моля, обърнете се към самия размер.◆ Служба за подкрепа : * Ние предлагаме 100% връщане на парите или замяна, ако продуктът има някакви проблеми с качеството, не може да се купи с увереност.* Ние предлагаме 24-часово онлайн-обслужване на клиенти, моля, не се колебайте да ни информират, ако имате някакви въпроси.Благодаря за добрата комуникация!* Ние обещаваме да ви изпрати стоката в рамките на 24 часа, а срока за доставка е 7-20 работни дни.


Повече информация

Material:
high-density board, birch, flannel
Weight:
9 kg / 19.8 lbs
◆ Package include:
jewelry box X 1, key X 1
◆ Warm tips:
* Only contains the jewelry box, not the jewelry in the picture. :
* Because of manual measurement, the error is 0.1-0.8cm(0.03-0.3inch), please refer to actual size. :
◆ Customer Service:
* We offer 100% Money Back or Exchange if the product has any quality issues, you can buy with confidence. :
* We offer 24 hours online customer service, please feel free to message us if you have any questions. Thanks for good communication! :
* We promises to ship within 24 hours, and the delivery time is 7-20 working days. :

Продукти в категория