• Най-добра цена
  • Новинка
GYZCZX 26 бр. Маникюр, определени от неръждаема стомана ножица за нокти, кожички за кожичките Педикюр Грижи Инструмент Омертвевшая кожа Ножици за Почистване на Грижи к?

GYZCZX 26 бр. Маникюр, определени от неръждаема стомана ножица за нокти, кожички за кожичките Педикюр Грижи

 
BGN 100.18

Продукти
Налично за поръчка

Характеристики : извит край, висока твърдост, устойчивост на корозия.Удобни, стилни, и практични, различни инструменти, за да отговарят на вашите различни нужди, включително грижа за ръце, процедури за лице и грижа за краката.Помага да се режат и изглаждане на ръбове или повърхността на ноктите.Може да реши проблема с лице и се режат на веждите.Той е не само много подходящи за лична употреба, но и много подходящи за изискан подарък за семейството или приятели.Описание : Тип елемент : Комплект за рязане на ноктите Материал : неръждаема стомана + изкуствена кожа bag Color : черен/розовыйquantity : 26 pieces Box size : about 15.5*12cm Weight : about 298g (26pcs)Характеристики : извит край, висока твърдост, устойчивост на корозия Спецификация : С кутия за съхранение, по-лесно да организират и носят със себе си.Удобен, стилен и практичен, различни инструменти, за да отговарят на вашите различни нужди, включително грижа за ръце, процедури за лице и грижа за краката.Помага да се режат и изглаждане на ръбове или повърхността на ноктите.Може да реши проблема с лице и се режат на веждите.Той е не само много подходящи за лична употреба, но и много подходящи за изискан подарък за семейството или приятели.Пратката включва : 26 бр. Комплект машинки за рязане на ноктите.


Повече информация

With storage box, it is easier to organize and carry. :
Comfortable, stylish and practical, different tools can meet your various needs, including hand care, facial care, and foot care. :
Helps you cut and smooth the edge or surface of your nails. Can solve facial problems and trim eyebrows. :
It is not only very suitable for personal use, but also very suitable as an exquisite gift for family or friends. :
Package Included:
26Pcs Nail Clipper Set :

Продукти в категория