• Най-добра цена
  • Новинка
arricraft 240 бр Големи етикети Благодаря на 3×1, Етикети Благодаря, Самозалепващи етикети Благодаря за малкия бизнес, Опаковки, торбички, Кутии за печене, Пликове, Подаръ?

arricraft 240 бр Големи етикети Благодаря на 3×1, Етикети Благодаря, Самозалепващи етикети Благодаря за

 
BGN 5.11

Продукти
Налично за поръчка

Кръст Бод Пакет включва-Вие ще получите 240 бр. правоъгълник с думата благодаря етикети, размер на около 3" широк, 1" и дължина цвят : розово и синьо, 120 бр./ролка.Добавете топлото докосване - дума по-горе на етикети : " Благодаря за закупуване на РЪЧНО изработени" и " Благодаря за подкрепата на моя малък бизнес ".Това е един лесен начин да благодарим на клиентите си.Лесна употреба-тези етикети "Благодаря" може лесно да се отстранява и се придържат, те няма да бъдат лесно отваливаться с помощта на висококачествено лепило.Можете да ги залепите на хартия, метал и пластмаса, няма изисквания за формата на опаковки.Подходящ за : Етикети на храна за вкъщи, подаръчни кутии, картички за рожден ден, букети, опаковки за бисквити, пликове, выпеченные украса на торти, изящни стъклени бутилки, празнична декорация, годишнини.Описание на продукта Характеристика : Марка : arricraft Ние сме магазин, който се специализира в предоставянето на всички видове аксесоари, ръчна изработка.Нашата цел е да предоставим на нашите клиенти най-разнообразни и икономични аксесоари.Ако имате неограничена страст и творчески подход към живот и занаят, и ние ще бъдем вашия надежден партньор.Материал : Хартия Цвят : розово и синьо Размер : около 7.5 см и височина 2.5 см дължина, 120 бр./ролка, 2 цвята, 1 ролка/цвят, 2 на руло.Забележка : показан на изображението е представянето на продукта, който ще получите от действителния размер на стоката.Изображението на екрана може да изглеждат по-големи.Цвят може леко да се различават от настройките на цветовете на всеки отделен монитор.Моля, проверете размерите, преди да купите.


Повече информация

Brand:
arricraft
We are a store specializing in providing all kinds of handmade accessories. :
Our aim is to provide most abundant and cost-effective accessories for our customer. :
If you have unlimited passion and creativity for life and craft, we will be your trusted partner. :
Material:
Paper
Color:
Pink & Blue
Size:
about 7.5cm wide, 2.5cm long, 120pcs/roll, 2 colors, 1roll/color, 2rolls. :
Note:
the picture shown is a representation of the item, you'll receive from the actual size items.
Picture may appear larger on your screen. Color may vary slightly due to the color setting of each individual monitor. :
Please double check the sizes before purchasing. :

Продукти в категория