• Най-добра цена
  • Новинка
Екран за проектор XGBYDYS - Ръчен екран за проекция Retractable екран проекция 4:3/16:9 HD Портативен сгъваем Без Бръчки екран Проекция с Автоматическ-Ключалки, монтаж на Стена/т

Екран за проектор XGBYDYS - Ръчен екран за проекция Retractable екран проекция 4:3/16:9 HD Портативен сгъваем

 
BGN 213.05

Продукти
Налично за поръчка

【Прибиращ се екран за проектор】 : Дръпнете надолу и качи се лесно и заключете на мястото на всеки желаната дължина с помощта на механизъм за прибиране.Идеален за домашни кина, предприятия и класни стаи. 【Ъгли на видимост дължина-178°】 : Прибиращ се на екрана на проектора има големи ъгли на видимост от 178 градуса, вие не трябва да седи в предната част на екрана при гледане на филми.Подходящ за домашно кино, образование, презентации, игри или филми. 【Регулиране на височината на】 : Регулирайте височината, просто дърпа надолу на екрана до необходимото ниво, а след това леко се отпуснете.Прибиращ се екран за проектор осигурява ясно/ярки изображения и видео заснемане и е отличен за домашно кино/показване на филми. 【Ръчно управление на екран】 : Този екран, проектор с потолочным/монтиране на стена напълно прибиращ и има самостоятелно блокиране на механизма, така че можете просто да се изплъзне/дърпа надолу на екрана, а след това леко да се пусне, и той заключва в правилното положение. 【Многоцелеви】 : Възможност за преглед ви позволява да го използвате по всяко места : дом, хол, училище, в офиса, на църквата, на класната стая, в задния двор, на всякакви обекти : презентации, конференции, сватби, партита за всякакви развлечения : спортни събития, филми, телевизионни предавания, видеоигри.Описание на продукта : Независимо от това, дали трябва да го инсталирате директно на стената или да се мотае на таван, екран за проектор, опростява работата.Той има автоматичен механизъм за заключване, който позволява регулиране на височината на екрана.Екран за проектор позволява да прожектират изображения или видеоклипове, за получаване на изображения на по-голям размер, отколкото на лаптопи, компютри или телевизори.Този екран е идеален за презентации на работното място и образователни дейности, както и може да се използва за игри, или като екран за домашно кино.Спецификация : Име на продукта : Прожекционен екран Тип на екрана : Стенен екран Материал : бяло фибростъкло Съотношение : 4 : 3/16 : 9 Широк ъгъл : 178° печалба : 2.3 Размер : 60/72/84/100 инча Задната част : черна, непрозрачна Опаковка : 1×прожекционен екран Забележка : 1. С помощта на ръчен метод за измерване, размер може да има точност 1-3 cm, което е нормално. 2. Поради такива фактори като светлина стрелба и дисплей, неминуемо ще възникнат някои проблеми с хроматичната аберрацией.Моля, обърнете се към самия получен продукт.


Повече информация

Product name:
Projection screen
Screen type:
Wall-mounted screen
Material:
white glass fiber
Ratio:
4
Wide angle:
178°
Gain multiple:
2.3
Size:
60/72/84/100 inch
Back:
black, opaque
Package:
1×projection screen :
Note:
1. Using manual measurement method, the size may have an error of 1-3 cm, which is normal. :
2. Due to factors such as shooting light and display, some chromatic aberration problems will inevitably occur. Please refer to the actual product received. :

Продукти в категория