• Най-добра цена
  • Новинка
XGBYDYS Стенен Прожекционен Екран - 4:3/16:9 HD Ръчно Разтегателен Прожекционен Екран с Механизъм за Автоматично Заключване на Монтиране на Тавана Прожекционен Екран, за В

XGBYDYS Стенен Прожекционен Екран - 4:3/16:9 HD Ръчно Разтегателен Прожекционен Екран с Механизъм за Автоматично

 
BGN 32.27

Продукти
Налично за поръчка

【Ъгли на видимост дължина-178°】 : Прибиращ се на екрана на проектора има големи ъгли на видимост от 178 градуса, вие не трябва да седи в предната част на екрана при гледане на филми.Подходящ за домашно кино, образование, презентации, игри или филми. 【Удобно използването на】 : Лесно и бързо се монтира на стената или подвешивается към тавана, механизъм за автоматично заключване ви позволява да регулирате височината на екрана, за да се подобри ефектът от гледане.Лесно се съхранява и да се скрие, когато не се използват, спестявайки място за вас. 【Ръчно управление на екран】 : Този екран, проектор с потолочным/монтиране на стена напълно прибиращ и има самостоятелно блокиране на механизма, така че можете просто да се изплъзне/дърпа надолу на екрана, а след това леко да се пусне, и той заключва в правилното положение. 【Pull down and auto locking system】 : Височина на екрана се регулира.Настройте на подходящата височина (на разположение с различно съотношение на страните), в съответствие с вашите нужди и дизайн автоматично заключване го прави по-удобен и лесен за работа.Лесно се спуска и издига нагоре. 【Широко се използва】 : Този портативен прожекционен екран, подходящ за различни сценарии, независимо дали е офис на работното място, обучение или употреба като развлекателни съоръжения, такива като гледане на филми, домашно кино, игра и т.н., Това е определено най-добрият избор.Описание на продукта : Този издръжлив екран могат да бъдат монтирани на стената или тавана и, когато е необходимо разтегателен.В допълнение към офис конферентни зали, елегантен стаи или домашен екраните на проекторный на екрана също е много удобен и практичен.Гледайте любимите си филми на големия екран, играйте видео игри с приятели или споделяте презентации или споделяне на видео, свързани с работата с големи групи от хора.Спецификация : Име на продукта : Прожекционен екран Тип на екрана : Стенен екран Материал : бяло фибростъкло Съотношение : 4 : 3/16 : 9 Широк ъгъл : 178° печалба : 2.3 Размер : 60/72/84/100 инча Задната част : черна, непрозрачна Опаковка : 1×прожекционен екран Забележка : 1. С помощта на ръчен метод за измерване, размер може да има точност 1-3 cm, което е нормално. 2. Поради такива фактори като светлина стрелба и дисплей, неминуемо ще възникнат някои проблеми с хроматичната аберрацией.Моля, обърнете се към самия получен продукт.


Повече информация

Product name:
Projection screen
Screen type:
Wall-mounted screen
Material:
White glass fiber
Ratio:
4
Wide angle:
178°
Gain multiple:
2.3
Size:
60/72/84/100 inch
Back:
black, opaque
Package:
1×projection screen :
Note:
1. Using manual measurement method, the size may have an error of 1-3 cm, which is normal. :
2. Due to factors such as shooting light and display, some chromatic aberration problems will inevitably occur. Please refer to the actual product received. :

Продукти в категория